Grand Hotel Central Barcelona


Het Grand Hotel Central is een prachtig hotel in Barcelona dat uit 1926 komt. Het Grand Hotel Central werd onlangs gerenoveerd en ziet er nu nog mooier uit.

U zal zeker genieten als u overnacht in Grand Hotel Central Barcelona. Als uitzicht kijkt u over de gotische wijk en de prachtige kathedraal.

De hotelkamers van Grand Hotel Central zijn ruim en is eigentijds ingericht. Ook is er veel aandacht besteed aan de design van de hotelkamers. Er zijn meerdere types kamers dus u heeft altijd keus.

Grand Hotel Central bied de gasten van het hotel goede service, luxe en perfecte comfort.

Wat zeker een pluspunt is van de Grand Hotel Central Barcelona is dat er een zwembad op het dak is. Het zwembad is 10 bij 5 meter met zonnebedden en een prachtig uitzicht over de stad.

Grand Hotel Central Barcelona ligt midden in het centrum van Barcelona. Het ligt vlakbij de kathedraal en u heeft een schitterend uitzicht over deze wereldstad.

Omdat Grand Hotel Central zo centraal ligt kan je alle bezienswaardigheden makkelijke bezoeken. U bent zo op de Ramblas, dé winkelstraat van Barcelona. Ook bent u snel bij verschillende museums en bij het strand.

Net naast het Grand Hotel Central ligt het meest hippe gebied van Barcelona, El Born. Daar kunt u unieke boetiekjes bezoeken, hippe bars en restaurants in smalle straatjes.

Wilt u even rusten dan kan kunt u even naar het strand of naar de haven van Barcelona. Dit ligt op korte afstand van Grand Hotel Central Barcelona.

Dus wilt u een hotel cadeau geven? Met deze hotel cadeaubon van Trendy hotels maakt u iedereen blij. Want wie wilt er nou niet een weekendje weg?

barcelona
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Cadeaubon