Hotel Plaza Brussel


Wilt u een luxe overnachting in Brussel? In het hartje van het historische Brussel ligt het Hotel Plaza Brussel. Dit prachtige hotel uit 1930 is gerenoveerd en past nu helemaal in deze tijd.

De hotelkamers van Hotel Plaza Brussel zijn zeker niet vergeten bij de renovatie. Het hotel heeft een hele authentieke uitstraling dat samen gaat met moderne faciliteiten.

Er is in Hotel Plaza Brussel een restaurant aanwezig, L’Esterel. Hier kunt u zich laten verwennen door de seizoensgebonden gerechten van de chef koks. Op het plafond zijn prachtige schilderwerken dat uw etentjes tot een sfeervol geheel maakt.

Om de dag af te sluiten kunt  u in het salon wegzakken in een van de lekkere sofa’s en genieten van een goed wijntje.

De stad Brussel is erg mooi. U kunt genieten van een lekkere Brusselse wafel en niet te vergeten, Manneke pis. Maar ook het Atomium is een trekpleister voor de toeristen en mag ook zeker niet vergeten worden als u de Belgische hoofdstad gaat bezoeken. Ook kunt u naar de gezellige Grote Markt en u kunt de geheimen van het Belgisch bier ontdekken in het Brouwerijmuseum.

Maar er is véél meer te doen in het prachtige Brussel. Zo zijn er genoeg uitgaansgelegenheden.

Als u opzoek bent naar een romantische overnachting is een overnachting in het Hotel Plaza Brussel hotel zeker een aanrader! Daar zult u niet snel spijt van hebben.

Met de Giftfor2 cadeaubon kunt u naar Hotel Plaza Brussel!

Brussel


Tevens kunt u naar Hotel Plaza Brussel met de Giftfor2 cadeaubon!


 

 Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Cadeaubon