Braun Ladyshave


Elke vrouw herkent het probleem wel. Haren op plekken waar je het liever niet wilt. En je moet het elke keer weer bijhouden, en dat helemaal in de zomer.

Daarom is er een speciale ladyshave voor de vrouw ontworpen. Deze Braun Ladyshave LS5560 scheert uitstekend en dat komt door een zwevend scheerblad en een lang-haar trimsysteem. Zo scheert die dichter op de huis dan alle andere ladyshaves.

Zo zijn de oksel, benen en bikinilijn glad en zijde zacht.

Deze Braun LS5560 heeft een EasyGlide kussen met honingraatstructuur dat ervoor zorgt dat de huid glad wordt gestrijkt. De Braun Ladyshave silk & soft glijd hierdoor makkelijk over de huid en zo krijg je minder irritaties.

Ook zit er in de Braun ladyshave een geïntegreerde SoftStrip die de huid heel zachtjes uitrekt en zo kunt u nog dichter op de huid kunt scheren. Ook trilt het de platte haartjes op waardoor die ook mee geschoren kunnen worden. Zo heeft u gladde en zachte benen.

Specificaties Braun LS5560:

  • Zwevend scheerblad systeem voor een extra glad resultaat
  • Optitrim hulpstukken ( 4 en 8 mm) speciaal voor de bikinilijn. Geïntegreerde SoftStrip rekt de huid zachtjes uit voor een uitstekende scheerresultaat
  • Afgeronde scheerkop voor aangenaam scheren oksels

Braun Ladyshave LS5560 is uitstekend voor als je een echte gladde en zacht resultaat wilt. 


Tevens is deze Braun Ladyshave LS5560 te koop met een Fonq Cadeaubon!


Braun Ladyshave LS5560
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Cadeaubon