Center Parcs Sandur

Bent u ook een echte water liefhebber? En lijkt u het heerlijk om aan het water te wonen? Dan hoeft u niet langer te twijfelen, want bij Center Parcs Sandur kunt u aan het water wonen.

Als u verblijft in Center Parcs Sandur dan heeft u een oase van rust, en kunt u even ontsnappen aan alle dagelijkse drukte en werkdruk.

Center Parcs Sandur ligt in de prachtige provincie Drenthe. Daar is de natuur heel mooi en kunt u helemaal tot rust komen.

Er zijn mooie vrijstaande cottages in Center Parcs Sander. Alle cottages zijn verspreid over de schiereilanden die rond De Grote Rietplas liggen.

Bij Center Parcs Sandur kunt u goed aan watersport doen en deze vakantiepark is dan ook helemaal geschikt voor waterliefhebbers. Bij Parc Sandur is een uitgestekt recreatiemeer en daar kunt u surfen en zeilen.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de kinderen, want die zullen zich uitstekend vermaken. Ze hebben urenlang speelplezier in het Piratennest. Dat is een indoor speelparadijs.

Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn kunt u aan uw conditie werken in een volledige uitgerust fitness ruimte. Of gaat u liever voor een terrasje in de lounge? Op bunglow parc Sandur vindt u volop rust. Volop vakantie.

Wilt u even weg van de vakantiepark? Dichtbij Parc Sandur ligt Emmen, daar kunt u en bezoekje brengen aan de dierentuin. Of wilt u shoppen in het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland.

U zult zich zeker niet vervelen!

Als u de Center Parcs cadeaubon geeft weet je zeker dat u goed zit.

Center Parcs Sandur
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Cadeaubon