John Grisham


Het proces is weer een nieuw boek van John Grisham. Weer een boek waar je telkens is verder wilt lezen.

Het boek, het proces gaat over David Zinc. Hij is een jonge advocaat die bij het invloedrijke advocatenkantoor Rogan Rothberg. Maar een rechtszaal heeft hij nog nooit van binnen gezien. David Zinc werkt al 5 jaar lang, 80 uur per week, aan saaie zaken samen met collega’s wie hij totaal niet mag.

En een dag heeft David er helemaal genoeg van en neemt ontslag. Hij treedt in dienst bij een klein bedrijf genaamd Finley & Figg. De eigenaren zijn Oscar Finley en Wally Gigg. Hun worden ook wel senior en junior genoemd. Ze houden zich met name bezig met verzekeringszaken die voortkomen uit de vele aanrijdingen die er zijn op het drukke kruispunt pal voor hun kantoor. Het zijn zaken die bijna nooit voor de rechter komen omdat de partijen altijd tot een schikking komen. Het is een rustig en veilig bestaan.

Maar dan opeens klagen senior en junior namens een van hun clienten een groot farmaceutisch bedrijf aan in een class action-zaak. Deze zaak zal alles op zijn kop zetten. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat het een zaak wordt waarbij ze rustig op de achtergrond kunne blijven en ze alleen maar af hoeven te wachten tot ze geschikt worden.

Maar dan blijkt het dan hun zaak wordt aangewezen om voor de rechter te komen. David komt dan recht tegenover zijn vroegere collega’s van Rogan Rothberg te staan. Het wordt een ongelijke strijd tussen een jonge en ooit veelbelovende advocaat en een meedogenloze groep juristen die uit een wereld komen waarin geld belangrijker is dan gerechtigheid?

Het is een weer topper van John Grisham die u zeker gelezen moet hebben. John Grisham is al meer dan 20 jaar de succesvolste thriller schrijver ter wereld. Het Proces van John Grisham is verkrijgbaar bij Boekkado vanaf € 19,95


Tevens kunt u Het Proces van John Grisham ook kopen met een Boekkado Cadeaubon!


Het Proces


Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Cadeaubon