David Baldacci


David Baldacci heeft weer een nieuwe thriller! De provocatie. De David Baldacci boeken zijn echte aanraders.

De Provocatie gaat over een kleine plattelandsgemeenschap dat in West-Virgina ligt waar nooit echt iets gebeurt. Maar dan wordt er opeens een gruwelijke vondst gedaan. Een echtpaar dat daar woont is in hun eigen huis op brute wijze vermoord. Op het eerste gezicht lijkt het dat het een zaak voor de plaatstelijke politie is. Maar dan blijkt dat de man die vermoord is een militair was en zijn vrouw connecties has met het Pentagon.Dan wordt US Army’s Criminal Investigative Division – ACID – op de zaak gezet met de beste man. John Puller wordt op de zaak gezet. Hij is een voormalig militair en is iemand die weinig bezit nodig heeft en die graag alleen werkt en altijd achter de waarheid wil komen. Nadat Puller op de zaak is gezet botst hij al snel met zijn vrouwelijke collega Sam Cole. Cole is een rechercheur van Moordzaken die het onderzoek leidt.

Puller komt erachter dat niets is wat het lijkt in het onschuldige ogende stadje. En dan komt eruit dat de toch al complexe zaak een samenzwering schuilgaat die veel verder gaat dan Puller ooit had kunnen bedenken…

Dit boek van David Baldacci is weer een spannende thriller die u zeker zou moeten lezen.

David Baldacci is geboren in Virginia. Baldacci begon met schrijven tijdens zijn studie politieke wetenschappen en rechten. In 1996 debuteerde bij met Het recht van de macht.

Het werk van Baldacci werd vertaald in 45 talen en er zijn meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht wereldwijd.

De Provocatie van David Baldacci is te koop bij Boekkado vanaf € 19,95


Tevens kunt u de Provocatie van David Baldacci kopen met de Boekkado Cadeaubon!


David Baldacci
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Cadeaubon