Indoor skydiven

Voor vele een droom: het gevoel van vliegen! Dan is indoor sky diven een super cadeau! Als u indoor skydive cadeau geeft dan geef je een cadeau dan nooit vergeten zal! Geef nu de indoor skydiven belevenis cadeau!

Het heeft duizenden jaren geduurd om het gevoel van vliegen te kunnen hebben, en nu is het mogelijk door indoor sky dive. U ervaart het unieke gevoel van vliegen en dat zonder enig veiligheidsrisico.

Deze cadeaubon is geschikt voor vrienden, kennissen, familie en zakelijke relatie. Een cadeau dat nóóit vergeten wordt!

Als je indoor gaat sky diven dan is het 100% avontuur en 0% risico. Een krachtige windtunnel zorgt ervoor dat je gaat vliegen als een vogel. Het is een unieke belevenis.

Deze belevenis start met het leren van de principes. Daarom ge je je opkleden en dan mag je dan eindelijk de windtunnel in.  De 12 turbines zorgen ervoor dat je het gevoel krijgt van een vogel. Het gevoel dat je zweeft. Het is een beetje te vergelijken met de gevoel van een vrije val maar dan is dit zonder enige risico’s.

Na deze unieke belevenis krijg je een vliegcertificaat en als je dat besteld hebt een dvd van jouw vlucht zodat je nog altijd een blijvende herinnering hebt aan dit super cadeau!

U gaat sky diven in Roosendaal!


 

Indoor skydiven Roosendaal


Tevens kunt u met de Belevenis kadobox gaan indoor skydive!
Bekijk ook andere Adviesplaats sites:
Random tip:

Copyright © Ventura Connect Group BV 2020

Algemene voorwaarden - Disclaimer

Adviesplaats.nl
Het antwoord op al uw vragen
Cadeaubon